Decsi Csiga

avagy: De csiga!

Máshol olvastuk, közzé tesszük

2015. szeptember 23. 18:08 - Decsi Csiga

Tény: A közösségi oldalakon megjelennek írások , amik az eddigi véleményekhez képest másról beszélnek. Úgy gondoltuk, részleteket közölünk mások írásaiból is. Persze olyanokat, amik az egyensúlyt javítják.

Mások kommentárja:
A Decsi Polgármesteri Hivatal működése némi kívánni valót hagy maga után a teljesség igénye nélkül - Magyar Államkincstár által küldött büntetések mellett, (nem teljesített adatszolgáltatások miatt), Decs Nagyközség Önkormányzata leveleinek téves kézbesítésével, hivatalosnak nem minősíthető levelek kiküldésével – de működik. A hivatalt a polgármester irányítja a jegyző operatív vezetése mellett. Az irányítás ezek szerint nem megy, ezt el kell ismerni, bármennyire is nehéz!!! Bízzunk benne, hogy ezt azért mások látják, ha Ő maga nem is.
Patikuss „Pályázatokat nyertünk” kifejezése megint csak nem az igazságot tükrözi!!! Az előző Képviselő-testület tagjai - Baloghné Medgyesi Zsuzsanna, Galambos Attila Péter, Izsák Kálmán, Dr. Málnai János, Nagy László, Velő István – képviselők Biczó Ernő polgármester vezetésével - igen pályázatokat nyújtottak be - és pályázatokat nyertek. A jelenleg megvalósuló projektek az előző Képviselő-testület által benyújtott projektek, amelyek nyertek. Hangsúlyozom a Patikuss akkor nem volt tagja a testületnek!Nagy-nagy köszönet jár a Decs Oktatási, Kulturális és Sportéletének Fejlesztésért Közalapítvány elnökének Dr. Gondi Klárának és a kuratóriumi valamint a felügyelő bizottsági tagoknak a falu érdekében benyújtott és elnyert pályázatokért. A Szent-Erzsébet téri sétány felújításáért, a piactér kialakításáért (Patikusunk által emlegetett összeg azért annyi, mert egy másik községgel együtt lett megpályázva a felújítás), a megvalósított színvonalas programokért, a szálláshely kialakításáért, a piros mikrobuszért, melyeket 100%-os támogatottságú pályázatok mellett megvalósítottak.
A 135 millió forintos adósság összegyűjtésében viszont P.Cs. oszlopos tagja volt az akkor többségben lévő 12 tagú testületnek, ezt elfelejtette beleírni az irományába, most azért felhívjuk erre a figyelmét, hogy működési költségek finanszírozására 40 millió forint hitelt vett fel a testület az önkormányzati földek fedezetére, amit Ő maga is megszavazott az akkori Pénzügyi Bizottság elnökével együtt.
Mire is vigyázzunk mi decsiek, tartsuk magunkat távol az olyan emberektől, akik hazudnak, mocskolódnak, fenyegetőznek, történeteket találnak ki, hogy másokat minősítsenek és félreállítsanak bármibe is kerüljön. Ettől kell a faluban élő embereket megóvni, ezért választunk újra. A jövőnket mi alakítjuk, óvjuk meg a családunkat és szeretteinket, mert ez a gyűlölködés és tisztességtelen viselkedés nem vezet sehová.
EGYÜTT SIKERÜLNI FOG, AZ IGAZSÁG MINDIG GYŐZEDELMESKEDIK!!!

komment
süti beállítások módosítása