Decsi Csiga

avagy: De csiga!

Ki a felelős?

2015. november 21. 08:25 - Decsi Csiga

Tény: Már két napja, hogy az életveszélyt okozó súlyos testi sértés megtörtént, és a facebookon még mindig megy a viccelődés, a „meg se történt” duma.

Kommentár:

Erről már megírtuk a véleményünket. Tegnap volt egy pont, amikor úgy látszott, legalább a normálisabb , jóérzésű emberek megértették, hogy abba kellene hagyni. Aztán jött a helyes kis kampánybeszéd és Patikuss bácsi, és újra erőre kapott a gyűlölködés. Hát ezt tudják elérni. Ebből kivilágosodik, hogy mekkora felelősség nyilvánosan beszélni. A jót is és a rosszat is fel lehet támasztani. Antal Zsolt most is a falu polgármestere. Nem az lenne a dolga, hogy csitítsa a kedélyeket? Nem, még rátesz egy lapáttal. A legrosszabbat hozza ki az emberekből. Ezért kapja a nem kis fizetését. Példát mutat: mocskolódj, kelts gyűlöletet, és még jól meg is élsz belőle. Reméljük, az utolsó polgármesteri fizetéséből juttat a követőknek is.

komment

Kampánybeszéd a javából

2015. november 20. 16:27 - Decsi Csiga

Tény: Tegnap este A.Zs. kampánybeszédét meg lehetett hallgatni esztrádműsorral árukapcsolásban.

Kommentár:

Még szerencse, hogy otthon van távirányító, amivel ki lehetett kapcsolni. Az ottülőknek nem volt ekkora szerencséjük. A meleghangú beszéd nagyja megint a volt poli szidásáról szólt. Mi ezt nehezen hallgattuk, mert a mama folyton magyarázta, hogy mi nem igaz. Bár ezt már tudtuk, mert az elmúlt egy év alatt hallottuk eleget. Olyan volt ez is, mint az elmúlt egy év: minősíthetetlen. Ez a tömeges biczózás! Neki minden csak Biczóhoz képest van? Nincs más élet? Aztán, amikor szemtől szemben elmondhatta volna, akkor seholsincs királyfi lett belőle. És jött az est mélypontja: a vascső. Ő nem bírna el egy vascsövet! Ki mondta, hogy elbírja? Még jó, hogy a sarki kocsmában a poharat , meg a fejét elbírja. Különben nagy volna a fejetlenség. Vagy így is nagy? Ha eszünkbe jut, hogy még négy évig ilyen beszédeket kell hallgatnunk, két kézzel se bírjuk el a fejünket!

komment

Micsoda támogatók!

2015. november 19. 21:27 - Decsi Csiga

Tény: A fészbukon A. Zs. támogatói közül többen viccelődnek Vaskó Sándor esetén. Vannak jólértesültek, aki azt mondják, meg sem történt.

Kommentár:

Megadatott mindenkinek a jog hülyének lenni. Ehhez az is hozzátartozik,hogy nem tudja, hogy az. De még ezeknek az áldott állapotban lévőknek a többsége is jóérzésű. Na, A. Zs. egyes támogatóiból még ez is kiszorult. Utánajártunk, üzenjük nekik. Négy gyermek várja haza édesapját a kórházból, akit brutális támadás ért abban a faluban, ahol mindannyian élünk. Lehet ezen poénoskodni, csak brutál bunkóság. És rémisztő, hogy egyáltalán lehetőség van arra, hogy 3 nap múlva ezek hatalomhoz jussanak.

 

komment

Ez gyorsan kiderült

2015. november 19. 18:34 - Decsi Csiga

Tény: P.Cs. már késő délután tudta, mi történt a verés ügyben.

Kommentár:

Szó szerinti idézetek a fészről. P.Cs.:”…felbújtókról beszél, már várom, hogy megvádoljon! Valakit megfognak ma, kezében 100 ezer Ft és azt vallja, tölem kapta. Látványos lenne egy rendőrségi bilincselős elvezetés a mai naggyűlés közepén!”Ez egy megrendezett balhé, csak egy kicsit nagyobbat ütöttek......” Honnan tud ilyeneket? Ebbe már többször belefutott, hogy több infója van dolgokról, mint akiknek ez dolguk lenne. Mitől is? Benne volt a keze talán? Honnan tud árfekvést? Miért pont őt kéne elvinni bilincsben? Rossz óráiban tuti erről víziózik. Vagy lehet arra vágyik, hogy egy egyenruhás megbilincselje?

komment

Ez Decs?

2015. november 19. 18:25 - Decsi Csiga

Tény: Az egyik képviselőjelöltet hajnalban leütötték saját ingatlana előtt.

Kommentár:

Ez lett Decsből? Elgondolkodtató. A szóbeli erőszak, az ígérgetés, az anyagi támogatás nem volt elég, jött a tettlegesség. Ízelítőt kaptunk abból, mire képesek egyesek. Van, aki így akar szavazatot szerezni, vagy nem akar szavazatot veszteni. Félelmet kelt. Ez vár ránk? Ha nem azt mondod, amit kell, akkor megruháznak? Hát mi nem ijedtünk meg. Elmegyünk vasárnap és nemet mondunk erre. Nem félni kell, hanem cselekedni. Így három napig tart az ijedtség, úgy meg négy évig a félelem.

komment

Tanulunk ám!

2015. november 19. 15:54 - Decsi Csiga

Tény: P.Cs. és A. Zs. állandóan ismétel, mert az a tudás atyja.

Kommentár: Tanultunk tőlük. Mi is ismételni fogunk. Az elkövetkező napokban újra kitesszük toplistás írásainkat. Nehogy elfelejtsük a 10 hónapos ámokfutást.

A legtöbbek által olvasott írás június végéről:

Tudósítások a rendőrségről

Tény: Patikus bácsi a facebookon rendszeresen tudósít rendőrségi kihallgatásairól.

Kommentár:

Ezekből kiderül néhány dolog. Egyszer nyomoznak utána, egyszer tanúskodik polgármestere ügyében. Még előfordulhat, hogy beköltözik oda. Szegény rendőrök! Hallgatniuk kell már nekik is a hülyeségeit. Csak úgy repíti Decs jóhírét. Ilyen egy vérbeli képviselő. Képviseli a rendőrségen zűrös ügyeit, polgármesterét hirdeti pólóján, a falu lakóit leugatja, magát fényezi, a testületi anyagokról jórészt fogalma sincs. Jó sorozat! Még mindig azt hiszi, ő tologatja bábukat. Már nem sokáig. Közeleg a matt, de az is lehet, hogy valaki egyszerűen lesöpri a táblát.

komment

Beijedtek

2015. november 18. 18:37 - Decsi Csiga

Tény: A hazugságok ellepik a falut.

Kommentár:

P.Cs. , A. Zs. és követői abban reménykednek, hogy a napi agymosással elérhetik , hogy az emberek ne emlékezzenek a 16 év eredményeire. Azt hiszik, annyi agya van a decsieknek, ha valami újat tömködnek bele, akkor a régi emlékek kiesnek. Ja, van akinek igen! De vannak ám, akiknek nem! Na, azoknak tele az agyuk a sok hülyeséggel. Csak türelem, nem tart már sokáig! Félelmükben kapkodnak fűhöz- fához.(vagy csak az elsőhöz?)

komment

Ez a választás más lesz

2015. november 17. 18:17 - Decsi Csiga

Tény: A decsiek arról beszélnek, írnak, hogy az előző választáshoz hasonló etetés-itatások vannak és szokatlan időben szokatlan pénzcímlettel fizetnek egyesek.

Kommentár:

A fő téma, hogy nem a programok számítanak, hanem hogy…..TUDJUK mi?! Ettől tartanak sokan, hogy ismétlődnek az előző választás módszerei. Na, ettől nem kell tartani. Akik a rendőrségen kihallgatáson voltak, azok kétszer meggondolják, mikor mit csinálnak. Jól is teszik. Mert mi megígértük, azon leszünk, minél tisztességesebbek legyenek a szavazás körülményei. Ezért figyelni fogunk a választás napján is. Mi majd teszünk feljelentést, ha olyant látunk, ami gyanús. De jó lesz mindenkinek vigyázni, mert felkészülünk arra, hogy bizonyítani is tudjuk. De ez maradjon a mi titkunk, kidolgoztuk a rendszert. A kellő időben minden a helyén lesz.

komment

Szolgálati lakás volt, nincs

2015. november 16. 22:15 - Decsi Csiga

Tény: P.Cs. vette meg saját szavazatával az orvosi szolgálati lakást. A nyolc évvel ezelőtti testület eladta a házat, hiába mondta az akkori polgármester, hogy szükség lehet még rá.

Kommentár: Megint neki volt igaza. Most P. Cs. már két szolgálati lakást is akar venni az új orvosnak. Aztán ugyan miből? A nem létező 75 milkóból? Biztos majd jól megnézik, hogy a Tabánban kinek a házát veszik meg az új orvosnak, már ha egyáltalán van ilyen. Amit mond, meg amit csinál, köszönő viszonyban nincs. Az előre gondolkodás csak saját érdekből működik nála.

komment

Kocsmapartizánok

2015. november 16. 10:13 - Decsi Csiga

Tény: Antal Zsolték megtalálták a számukra előnyös kampányhelyet.

Kommentár:

Na, ezt jól kitalálták, illetve folytatták. Megtalálták azt a helyet, ahova a doktornő és a jogásznők soha nem tennék be a lábukat. Ez a kocsma. Itt lehet igazán nyomulniuk. Mindenkinek ingyen egy kis pia. Mondjuk, mi úgy csinálnánk, hogy a kocsmárosnak fizetnénk, aki aztán meghívja a vendégeket egy potyára. Így aztán mindenki jól járna, aztán a lóláb sem lógna ki. Lehet, hogy ennyire voltak ők is okosak? Ha meg ezzel adtunk nekik tippet, ám legyen! Legalább ihatnak egyet ingyen a törzsvendégek. Csak egyet ne felejtsünk el. Nem a kocsmából kell irányítani a falut.

komment
süti beállítások módosítása